Toimintatutkimus kehittämistutkimuksen muotonaTOIMINTATUTKIMUS KEHITTÄMISTUTKIMUKSEN MUOTONA (E-KIRJA)
Tekijä: Jorma Kananen
Kustantaja: Jyväskylän ammattikorkeakoulu (2014)
Tuotetunnus: 9789518303469


Päivämäärä:09.04.2021
Arvosana:
Otsikko:Hyvä johdantoteos ja check-listamaista tukea
Arvostelu:Kirja on hyvä perusteos, johon mielestäni olisi hyvä tutustua ammattikorkeakoulussa jo johdantokursseilla tai kuuluisi jokaisen amk:n kirjastoon & opinnonohjauksen suosituskirjoihin. Moni menetelmistä on tuttuja ennestään tai tulee tutuksi nimenomaan opintojen myötä. Kooste on kuitenkin hyvä saada mahdollisimman varhain opinnoissa, jotta tietoa on helppo rakentaa sille ja osaaminen ehtii syventyä. Jotkin lukioprojektitkin voisivat hyötyä kirjasta.

Vielä myöhemminkin kirjaa voi käyttää hyödyksi omassa opinnäytetyössään. Aion ainakin itse palata kirjaan, kun seuraavan kerran pitää kirjoittaa omat kritiikkikappaleeni työlle ja check-listaan sisältöä.

Tällä kertaa hankin kirjan yamk-hakuani varten ja en olisi siihen muuten törmännyt. Olin tyytyväinen hankintaan. Opiskellessani amk:ssa vastaavaa teosta ei ollut saatavilla tai verkostoni ei osannut sellaista suositella.

Päivämäärä:25.05.2020
Arvosana:
Otsikko:Kananen / Toimintatutkimus/ 2014
Arvostelu:Hei.
Ongelmia oli lähinnä tilsuksen kanssa ( vanhat laitteet), niist selvittiin. Kyse saattoi olla myös yhteyksistä. Seuraava oli Adoben digikirjat ( jota en ollut ailoihin käyttänyt). Tässäkin ilm hidasteleva kone. Kaikk kuitenkin hyvin ohjeistettu.
KIRJA
Selkeä kaartelematon perusopas, jollaisia tarvitaan. Kirjoitettu tarpeeseen. Osaajan on helppo kirjoittaa selkeästi ja ymmärrettävästi asiasta. Hyvä OPAS. Selkeä kuvitus auttaa. Kiitos.