Kohti oppivaa Keski-Suomea - Soveltava tutkimus- ja kehitystyö ylempien ammattikorkeakoulututkintojen opinnäytetöissä
24,10 €
Ilmainen toimitus
Kustantaja:
Sivumäärä:
51 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Millaisena näyttäytyy aluekehitystä ja työelämää tukeva tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyö (TKI) ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opinnäytetöissä? Mitä on soveltava tutkimus ammattikorkeakoulun kontekstissa? Voidaanko opinnäytetöiden avulla kehittää työelämää ja organisaatioita?

Julkaisun tavoitteena on herättää keskustelua ylempien ammattikorkeakoulututkintojen (YAMK) opinnäytetöiden merkityksestä työelämän kehittäjinä ja uudistusten käynnistäjinä. Vastausta haetaan siihen, millainen rooli opinnäytetöillä on ja missä vaiheessa kehitysprosessia niiden merkitys korostuu. Lisäksi pohditaan, mitä TKI-työ ammattikorkeakoulukentässä oikeastaan on.

Tutkimuksen tuloksista hyötyvät niin työelämän kehittäjät, opinnäytetöiden työelämäohjaajat, opettajat kuin YAMK-opiskelijatkin.

Tutkimus rajattiin koskemaan Jyväskylän ammattikorkeakoulussa vuosina 2006–2011 julkaistuja YAMK-opinnäytetöitä (N=162). Opinnäytetyöt analysoitiin käyttäen integratiivisen katsauksen menetelmää. Lopulliseen analyysiin jäi 58 työtä.

Tuote ei tilattavissa.
Kohti oppivaa Keski-Suomea - Soveltava tutkimus- ja kehitystyö ylempien ammattikorkeakoulututkintojen opinnäytetöissäzoom
Näytä kaikki tuotetiedot
ISBN:
9789518302264
Kieli:
Suomi
Mukana kampanjoissa:
Tuoteryhmä:
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot