HUOMISEN OPETUSRAVINTOLA – RAVINTOLA TALLIN KEHITTÄMINEN

Huomisen opetusravintola – ravintola Tallin kehittäminen
Tekijä: Minna-Mari Mentula
Kustantaja: Mikkelin ammattikorkeakoulu (2010)
Saatavuus: 1 arkipäivä
EUR   31,40
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
103 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Tuoteryhmä:
ISBN:
9789515882837

EUR
31,40
Ilmainen toimitus

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin

Huomisen opetusravintola – ravintola Tallin kehittäminenzoom

31.40€ (Alv 10%) 28.55€ (Alv 0%)

Ravintola Talli on Mikkelin ammattikorkeakoulu Oy:n omistama opetusravintola, joka tuottaa ravintolapalveluita ulkopuolisille asiakasryhmille, henkilöstölle ja vieraille. Ravintola toimii restonomiopiskelijoiden oppimisympäristönä ja ammattikorkeakoulun edustusravintolana.

Mentulan tutkimuksen tavoitteina on 1) tehdä vaihtoehtoisia kehityspolkuja Ravintola Tallin oppimisympäristön kehittämiseksi tulevaisuudentutkimuksen avulla 2) selvittää työelämän sidosryhmien tarpeet Etelä-Savossa ja kerätä alueellisia kehitysideoita Huomisen opetusravintola -konseptin tueksi 3) rakentaa ekspansiivinen oppimisen malli ja tuottaa vuosittaisia kehityssyklejä tutkimuksesta nousevien kehityspolkujen avulla.

Tutkimuksessa oli mukana asiantuntijoita, jotka edustivat monipuolisesti majoitus-, ravitsemis- ja talousalan toimijoita ja mahdollisia restonomien työllistäjiä Etelä-Savossa. Tutkimusteemat olivat ruokapalvelujen kehitys, teknologinen kehitys, kestävä kehitys ruokapalvelualalla, restonomikoulutuksen alueellinen kehitys, tulevaisuuden oppimis- ja toimintaympäristö sekä kumppanuus ja verkostoituminen. Tutkimustuloksena syntyi monialainen tutkimus-, oppimis-, valmennus- ja ekologinen lähiruokakeskus Talli kuvattuna ekspansiivisen oppimisen toimintajärjestelmän avulla.
Ravintola Talli on Mikkelin ammattikorkeakoulu Oy:n omistama opetusravintola, joka tuottaa ravintolapalveluita ulkopuolisille asiakasryhmille, henkilöstölle ja vieraille. Ravintola toimii restonomiopiskelijoiden oppimisympäristönä ja ammattikorkeakoulun edustusravintolana.

Mentulan tutkimuksen tavoitteina on 1) tehdä vaihtoehtoisia kehityspolkuja Ravintola Tallin oppimisympäristön kehittämiseksi tulevaisuudentutkimuksen avulla 2) selvittää työelämän sidosryhmien tarpeet Etelä-Savossa ja kerätä alueellisia kehitysideoita Huomisen opetusravintola -konseptin tueksi 3) rakentaa ekspansiivinen oppimisen malli ja tuottaa vuosittaisia kehityssyklejä tutkimuksesta nousevien kehityspolkujen avulla.

Tutkimuksessa oli mukana asiantuntijoita, jotka edustivat monipuolisesti majoitus-, ravitsemis- ja talousalan toimijoita ja mahdollisia restonomien työllistäjiä Etelä-Savossa. Tutkimusteemat olivat ruokapalvelujen kehitys, teknologinen kehitys, kestävä kehitys ruokapalvelualalla, restonomikoulutuksen alueellinen kehitys, tulevaisuuden oppimis- ja toimintaympäristö sekä kumppanuus ja verkostoituminen. Tutkimustuloksena syntyi monialainen tutkimus-, oppimis-, valmennus- ja ekologinen lähiruokakeskus Talli kuvattuna ekspansiivisen oppimisen toimintajärjestelmän avulla.



Asiasanat: oppimisympäristö oppiminen tulevaisuudentutkimus delfoi-menetelmä kehittävä työntutkimus ekspansiivinen oppiminen integratiivinen oppimisympäristö
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Yhteiskunta > Kasvatus. Opetus. Kasvatustiede > Opetusoppi


EUR
31,40
Ilmainen toimitus
Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
Lisää ostoskoriin
SISÄÄNKIRJAUTUMINEN
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot